fbpx

Foto tapete za zidove

Foto tapete za zid

Otvorite novu dimenziju u vašem prostoru. Možete dodati nov prozor u drugu dimenziju ili promeniti energiju prostorije uz pomoć Foto Tapeta.

Dodajte dubinu okeana, beskonačan svemir ili vodopad, motivacionu poruku ili vaš san, na vama je. Ostaje samo da budete kreativni a na nama je da to realizujemo.

Foto tapete štampamo na običnim tapetama a možemo i dodati još jednu dimenziju – reljefnu štampu. Reljefna štampa na fototapetama je dodatna i ekskluzivna karakteristika naših tapeta. Povećava dubinu i naglašava detalje.

Foto Tapet se mogu uraditi u bilo kojim dimenzijama i sa bilo kojom fotografijom koja je velike rezolucije.

Ako ne znate za koju da se odlučite, pogledajte naš katalog već izvedenih radova sa reljefom.

Prikazani svi od ukupno 20 rezultata

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP