Najčešća pitanja

P1: Zašto da kupim ove vaše tapete, kad postoje jeftinije foto
tapete, koje se prodaju na rolne?

O1: Reljefne tapete „TactiLux“ nisu te tapete koje pominjete i koje se “kupuju na rolne”, a nisu ni foto tapete. Naime, ove naše reljefne tapete nisu unapred odštampane i ne stoje na polici, već se namenski, po narudžbini, štampaju u novoj tehnologiji digitalne reljefne štampe velikog formata. Takav način njihove izrade omogućava ono što nikada pre nije bilo moguće – personalizovani i dizajn i reljef tapeta. Kod običnih reljefnih tapeta imate samo mogućnost da odaberete neki od ponuđenih načina reljefovanja. Kod foto tapeta možete da imate sopstveni dizajn po želji, ali nemate reljef. Međutim, naše ekološke luksuzne reljefne tapete, zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji istovremenog digitalnog štampanja i reljefovanja, daju mogućnost unikatnih idejnih rešenja po želji klijenta, za razliku od izbora gotovih dezena i reljefa iz kataloga. Više o tome možete da pročitate ovde.

P2: Tvrdite da ranije nisu postojale reljefne tapete, a ja ih
odavno imam u kući?

O2: Ne, mi tvrdimo da nikada pre niste mogli da kupite reljefne tapete sa potpuno personalizovanim i dizajnom i reljefom. Naše „TactiLux“ reljefne tapete imaju mogućnost izrade unikatnih idejnih rešenja po želji klijenta, za razliku od izbora gotovih dezena i reljefa sa police u radnji. To se postiže zahvaljujući digitalnoj reljefnoj štampi, prvoj u Srbiji, koja omogućava istovremeno i štampanje i reljefovanje, tj. simultanu CMYK štampu i reljefnu strukturu u jednom prolazu.

P3: Koje su dimenzije štampanja reljefnih tapeta?

O3: Širina rolne
papira na kojem se digitalno štampaju reljefne tapete je 1,55 m, a dužina rolne je 48 m. Zbog lakog uklapanja, konačna dimenzija „TactiLux“ reljefnih tapeta
je ograničena samo vašim zidovima.

P4: U čemu se vaše reljefne tapete razlikuju od klasičnih tapeta?

O4: Praktično gledano, „TactiLux“ reljefne tapete, osim što mogu da budu i unikatne strukture i neponovljivog dizajna, imaju i druge prednosti u odnosu na svoju konkurenciju na tržištu od drugih materijala, a o tome možete više da pročitate ovde.

P5: Kako se postavljaju reljefne tapete?

O5: Reljefne tapete „TactiLux“ se, na neki način, lakše postavljaju od standardnih tapeta, a o razlikama u odnosu na njih pročitajte ovde. Nanosi se lepak na zid i postave se tapete. Ovde možete da pročitate uputstvo za postavljanje tapeta.

P6: Koji je način isporuke reljefnih tapeta?

O6: Reljefne tapete mogu da se lično preuzmu u firmi X-Tema, mogu da budu poslate kurirskom službom ili isporučene klijentu na željenu adresu ukoliko se štampa veća količina. Pogledajte detaljno cene i načine isporuke.

P7: Kako da dobijem unikatni dizajn i reljef, kada su u
Katalogu dati samo predefinisani proizvodi?

O7: Personalizovani proizvodi „TactiPrint“ digitalne reljefne štampe nastaju različitim načinima i obimima dizajnerske obrade (dizajniranje i reljefovanje), na zahtev konkretnog klijenta, cene im se formiraju na upit, po kalkulaciji, a ne prodaju se online. Dizajniranje i reljefovanje možete da uradite i sami, uz našu konsultativnu pomoć ili da to za vas urade dizajneri X-TEMA-a. Potrebno je da se javite na email adresu xtema.goran@gmail.com, sa opisom vaših potreba.

P8: Kako da pripremim željeni dizajn i reljef?

O8: Potrebno je da se javite na email adresu  i poslaćemo vam uputstvo za reljefovanje.

P9: Koliko vremena je potrebno za izrade reljefne tapete po mom 
dizajnu?

O9: Mašina za digitalnu reljefnu štampu može da odštampa do 20 m2 na sat. Ukoliko je priprema za štampu urađena kako treba, računajte da je radnim danima dovoljno 24 sata od predaje fajlova do proizvedene tapete sa unikatnim dizajnom i reljefom.

P10: Koji su načini plaćanja naručenih proizvoda?

O10: Za online prodaju na sajtu reljefnetapete.rs omogućeno je plaćanje platnim karticama i pouzećem (gotovinom, kuriru prilikom preuzimanja pošiljke). Pogledajte detaljno na strani: reljefnetapete.rs/opsti-uslovi-kupovine

TOP Call Now Button063653138