fbpx

Online prodavnica reljefnih tapeta i umetničkih printova

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

  • „TactiLux“ – Uređenje enterijera – ekološke luksuzne reljefne tapete
  • „TactiArt“ – Umetnički printovi – reljefne reprodukcije umetničkih dela

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

  • Kataloški bitmapski dezeni – kupci mogu samo da traže željenu visinu i širinu (kao eventualni odsečak pune širine i visine)
  • Skalabilni vektorski dezeni – kupci mogu da ih poruče u više dimenzija, nastalih proporcionalnim ili neproporcionalnim uvećanjem ili umanjenjem

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

Cene u online prodavnici su izražene neto, bez 20% PDV-a.

Prikazano 1–40 od 80 rezultata

TOP065 8282 805