fbpx

Aero Teatar

(1 recenzija korisnika)

2949.00 RSD /m2

Budući vitezovi neba, polećemo!
Spremite se za nezaboravne akrobacije najvećih majstora koji će lebdeti nad posteljom Vaših malih dasa! Ovom reljefnom tapetom pružamo Vam šansu da pri dekoraciji sobe za dečake izaberete njihov najdraži žanr istorijske fantastike, u kojem će imati priliku da, adaptiranu tehnikom animacije, upoznaju dream team avijacije – savezničke letilice iz Prvog svetskog rata. Upoznajmo zajedno heroje koji su istoriju pisali među oblacima!

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0001 Kategorija:

1 recenzija za Aero Teatar

  1. RELTA5

    Odlično

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP