fbpx

Kreativna azbuka

2949.00 RSD /m2

Mi se ne bojimo, mi učimo zajedno! Dragi školarci, pred Vama je živopisno carstvo slova kojima ćete sutra pisati tajne dnevnike, ljubavna pisma, urnebesne priče ili projekte za spašavanje sveta! Sada, dok smo na slatkim mukama pred nama je uzbudljiv put kroz koji Vas sprovode budući prijatelji kao što su Detlić, Mister Žabac i kralj svih lavova. I, ko je spreman da postane gospodar svih slova?

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0081 Kategorije: ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kreativna azbuka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP