Cactus

(1 recenzija korisnika)

3540.00 RSD

U kojoj to oazi cveta čarolija kaktusovih cvetova? Bodljikavi ljubimci u kojima se zvezde prelivaju u carstvo vitalne faune donose svežu inspiraciju, spremne da sačuvaju svaku kapljicu uživanja i potpune relaksacije samo za Vas! Savršena za privatne odaje, ova dekorativna reljefna tapeta odlično komunicira i sa poslovnom atmosferom dobrih uslužnih prostora, podižući energiju svih predefinisanih stilova. Da li je Vaš prostor odabrana oaza za njihovo visočanstvo – Kaktuse?

Šifra proizvoda: RT-0021 Kategorije: ,

1 recenzija za Cactus

  1. RELTA5

    Odličan dizajn

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na info@reljefnetapete.rs.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP Call Now Button063653138