Crochet

(1 recenzija korisnika)

3540.00 RSD

Sa najlepšom pažnjom stvorili smo definiciju elegancije koja će Vaš komfor učiniti bajkovitim! Saglasje flore i ornamenta pruža utisak ekstenzivnosti enterijera, ali tako da nežnost neprekidno isijava u svom prefinjenom maniru. Kucnuo je čas da ispletete sopstveni san jutarnje idile!

Šifra proizvoda: RT-0003 Kategorije: , ,

1 recenzija za Crochet

  1. RELTA5

    Odlično

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na info@reljefnetapete.rs.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP Call Now Button063653138