Ekološka tapeta sa zrnastom strukturom

2115.00 RSD

Ove tapete štampaju se na ekološkom materijalu. Za razliku od reljefnih tapeta, nemaju reljef već zrnastu strukturu. Možete izabrati bilo koji motiv iz našeg kataloga. Zbog ekološkog materijala veoma su pogodne za prosotrije u kojima borave mala deca.

Šifra proizvoda: ET-001 Kategorije: ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ekološka tapeta sa zrnastom strukturom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na info@reljefnetapete.rs.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP Call Now Button063653138