fbpx

Fluid

(1 recenzija korisnika)

2949 RSD /m2

Baršunasta aluvijalna matrica traži deltu Vašeg duha da uplovi u moć svedene elegancije. Pri preplitanju forme u komplementarnu strukturu ostvaruje se visok nivo prefinjene apstrakcije koji će ambijent Vašeg doma transformisati u oazu suptilnog i kontemporarnog glamura.

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0036 Kategorije: ,

1 recenzija za Fluid

  1. RELTA5

    Odlično

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP065 8282 805