Funky ABC

3540.00 RSD

Mi se ne bojimo, mi učimo zajedno! Draga deco, pred vama je živopisno carstvo slova kojima ćete sutra pisati tajne dnevnike, ljubavna pisma, urnebesne priče ili projekte za spašavanje sveta! Sada, dok smo na slatkim mukama pred nama je uzbudljiv put kroz koji vas sprovode budući prijatelji kao što su meda, zeka i neodoljivi ježić. I, ko je spreman da postane gospodar svih slova?

Šifra proizvoda: RT-0043 Kategorije: ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Funky ABC“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na info@reljefnetapete.rs.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP Call Now Button063653138