Green Leaves

3540.00 RSD

Tajna starih prostorija je u atmosferi neiscrpne topline i pripadnosti. Od sada će flora, na način leksikonske i enciklopedijske artističke izrade očuvati te vrednosti večno mladim i svežim, tako da emocionalna i duhovna bujnost zrači neprestano sa Vaših zidova.

Šifra proizvoda: RT-0027 Kategorije: ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Green Leaves“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na info@reljefnetapete.rs.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP Call Now Button063653138