fbpx

Bianca

2949 RSD m2

Belo je metafora čiste perfekcije. Mi pretendujemo da prostranstvo transformišemo u sklad i komfor jedinstvenog balansa zbog čega će se imitacija bele cigle najefikasnije uklopiti u Vaš kontemporarni, industrijski ili minimalistički stil. Ali tako da luksuzni kvalitet izrade koji negujemo podrazumeva lako održavanje i perivost, što će ovaj model načiniti najboljim izborom za prostorije višenamenske upotrebe, tako da bela može zauvek zadržati svežinu svoje otmenosti!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Bianca”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP