Bianca

(1 recenzija korisnika)

3540.00 RSD m2

Belo je metafora čiste perfekcije. Mi pretendujemo da prostranstvo transformišemo u sklad i komfor jedinstvenog balansa zbog čega će se imitacija bele cigle najefikasnije uklopiti u Vaš kontemporarni, industrijski ili minimalistički stil. Ali tako da luksuzni kvalitet izrade koji negujemo podrazumeva lako održavanje i perivost, što će ovaj model načiniti najboljim izborom za prostorije višenamenske upotrebe, tako da bela može zauvek zadržati svežinu svoje otmenosti!

Total Area (sq m)
Product Price
Šifra proizvoda: RT-0073 Kategorija:

1 recenzija za Bianca

  1. Dragana Maricic

    Postovani, interesuje me da li je cena po m2 ili cena po rolni?

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na info@reljefnetapete.rs.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOPCall Now Button063653138