fbpx

Lullaby of Birdland

(1 recenzija korisnika)

2949.00 RSD /m2

Raširenih krila i čudesnih boja jato radosnih ptica pokrenuće maštu tropskih širina ili Vam doneti smiraj nakon napornog dana. Uvek tu da Vas probude ili uspavaju ljupkom harmonijom kojom su predstavljene na dekorativnoj tapeti, ovaj model idealan je kako za dekorisanje soba za male princeze, tako i za domove onih koji nisu zaboravili da sanjare!

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0040 Kategorije: , ,

1 recenzija za Lullaby of Birdland

  1. RELTA5

    Odlično

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP