fbpx

Makadam

2949.00 RSD /m2

Večna zagledanost u vreme i ciljeve pred nama počinje da dobija ukus izazova i dubokog fokusa. U impozantnoj gotskoj visini četinarskog pastela osetićete miris vitalnosti i komfora koji nadahnjuju inspiracijom tajnovitih staza Vašeg unutrašnjeg mira. Prepustite se koncentraciji prirode koja će Vas približiti viziji ostvarene harmonije kojoj stremite!

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Makadam”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP