Moroccan

3540.00 RSD

Elegancija je moje ime. Monumentalnost je ono što postajem.
Nalik tehnici vitraža iz gotskih katedrala i amblematskom otisku antikvarnih predmeta, ovaj model specijalno je predefinisan kao kompozicija u kojoj smo direktno povezani sa istorijom stila i nepresušne klasike. Ali na sasvim jedinstven način! Reljefni momenat čini da Vaš zid postane mesto nestvarne svetlosne refleksije i duha mistike u Vašoj dragocenoj odaji!

Šifra proizvoda: RT-0013 Kategorije: , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Moroccan“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na info@reljefnetapete.rs.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP Call Now Button063653138