fbpx

Pop – art

2949.00 RSD /m2

Kreiranje kolorne fuzije i maštovite teksture u kombinaciji posmodernih umetničkih stilova uneće šarmantni odjek Vašeg duha i razigrati atmosferu poslovnog ili intimnog prostora! Sa ciljem da prkosi konvenciji, skok ka šarenim oblacima čini da sanjate u hrabrim bojama!

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0051 Kategorije: , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Pop – art”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP