fbpx

Linea

(1 recenzija korisnika)

2949.00 RSD /m2

Obradovati zidove procvalim lijanama koje sežu sve do plafona – pravi je izbor za vedre, svetle domove! Sa umerenom egzotikom tropskih boja šarmantno skrivenih medju reljefnim pletenicama moći ćete da računate na inspiraciju koja se nalik lijanama prepliće sa atmosferom dobre zabave i topline koja će Vas svakoga dana dočekivati sa obnovljenom svežinom!

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0004 Kategorije: , ,

1 recenzija za Linea

  1. RELTA5

    Odlično

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP