fbpx

Čar – baloni Pinky

2949.00 RSD m/2

Ružičasta bajka otvorila je vrata svog čarobnog sveta samo za Vašu princezicu! Nežno lebdeći između oblaka, zvezdane letelice daruju radost i snove od kojih se raste. A dok beba bezbrižno upoznaje svet, mame i tate treba da znaju da će vizuelni fokus na detaljima i prilagođenim bojama stimulisati razvoj percepcije i osećaj prijatnosti, a fina reljefna struktura učiniti prve dodire upravo – senzualnim!

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0076 Kategorija:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Čar – baloni Pinky”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP