fbpx

Čudesna šuma

(1 recenzija korisnika)

2949.00 RSD /m2

Dragi mali sanjari, maštari, revolucionari! Šunjali smo se po carstvima, šumama i udaljenim krajevima sveta da bismo otkrili da li to vile zaista postoje. Sa puta se vraćamo noseći magičnu vest! Noću svet vila postaje bajka u kojoj njihova visočanstva vile, vilenjaci i šumski pomoćnici imaju svoje karnevalski zabavne časove u kojima igraju, sviraju i plešu kao orkestar magije. Da li želite da ih vidite? Donosimo ih pravo na Vaše zidove! A Vi, cenjeni roditelji, da li želite najnežniju uspavanku na zidovima Vaših mezimaca?

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0039 Kategorija:

1 recenzija za Čudesna šuma

  1. RELTA5

    Odlično

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP