Gradić skrivenih ključeva

2949.00 RSD /m2

Jednom davno, mletački vitez krenuo je da osvoji ruku najmudrije princeze koja je živela u malom gradiću opasanom zidinama i velelepnim planinama. Hrabri je vitez morao rešiti četiri strašne prepreke kako bi stigao pred čarobni princezin zamak. Iz svojih odaja, princeza Lilit izašla je pred princa sa poslednjim zadatkom „Skrivenih ključeva“ kojim će vitez od Mletaka postati kralj moćne imperije.
Vreme otkucava, enigma još nije rešena! Traže se hrabri vitez i mudra princeza da uplove u veselu avanturu i pokažu svu svoju maštu i veštine kako bi bajka zadobila srećan kraj!

Total Area (sq m)
Product Price
Šifra proizvoda: RT-0055 Kategorije: ,

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOPCall Now Button063653138