fbpx

Sveti Dimitrije Solunski

2949.00 RSD /m2

Modernost bez tradicije osuđena je da kaska za trendovima, sa njom ona postaje klasična i sveremena! Mi mislimo na veru i nasleđe, zbog čega Vam pružamo ikonografski prikaz Vašeg sveca, oplemenjen luksuznom vizantijskom bordurom. Zamišljen tako da prevaziđe ograničeni obim platna, ovaj model će vrhunskom tehnologijom na Vašem zidu zadržati stil ikonografske veštine i reljefom istaći lepotu drevnog nasleđa i duha hrišćanstva.

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda
Šifra proizvoda: RT-0078 Kategorije: ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Sveti Dimitrije Solunski”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP