fbpx

Agape

2949 RSD /m2

Tradicija je ono što nas okuplja oko trpeze ljubavi i pravih vrednosti, čiji je simbol i zaštitnik Sveti Đorđe velikomučenik. Ikonografski oslikano savlađivanje iskušenja u metafori aždaje ima simboličku moć pobede hrišćanske ljubavi u Vašem ognjištu! Neka se plamen vere i duhovnog saglasja sa Vašeg zida zauvek reflektuje u srca, jer naša je trpeza – Agape!

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP