fbpx

Industrial

2949.00 RSD /m2

Kamen kao oličenje postojanosti i snage ima moć da figurira samostalno, a od sada sa ciljem da reflektuje celovitu impresiju na Vaše biće. Jer efekat bordura, koji stil tradicionalnog ručnog oblikovanja neoklesanog kamena čini neprevaziđenim klasikom nije moguć sa dvodimenzionalnom tapetom. Tek sa reljefom ona dobija svoj unikatni pečat koji će savršeno pristajati prirodnim materijalima i svedenim oblicima Vašeg enterijera.

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Industrial”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP