fbpx

Lux

(1 recenzija korisnika)

2949 RSD /m2

Svetlo iz kojeg se rađa život, oblik i smisao, neophodna je inspiracija za svaki nadolazeći dan! Neka Vaš zid postane mesto susreta duha i tela iz kojeg zrači vitalna snaga novih pobeda, dok se Vi nadahnjujete blizinom neprestanog rađanja Sunca!

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda

1 recenzija za Lux

  1. RELTA5

    odlično!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP065 8282 805