fbpx

Decode

2949.00 RSD /m2

Duh alternative misli široko, ubrzava puls i mašta u bojama! Iz urbanog koncepta pop, street i stencil art-a na Vaša vrata pokucao je u svom najoriginalnijem izdanju model reljefne tapete koji, na način savršene preciznosti digitalnog izraza, nosi i čar murala, grafita i plakata, tako što reljefom pogađa pravu zamisao industrijsko – postmoderne atmosfere. Prenesite srce grada u Vaše odaje!

Ukupna površina (m2)
Cena proizvoda

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Decode”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kompletna ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe „TactiPrint“ objašnjena je na sajtu tactiprint.rs, a za online prodaju na reljefnetapete.rs su dostupni samo:

Ove dve grupe proizvoda digitalne reljefne štampe mogu da se poruče i u potpuno personalizovanom obliku, sa unikatnim dizajnom i reljefom, samo uz upit na tactiprint@jpc-jovsic.com.

Katalog gotovih rešenja dizajna i reljefa

Iz Kataloga u nastavku mogu da se online poruče predefinisani proizvodi, kao gotova rešenja, sa motivima u postojećem obliku, bez ikakvih mogućnosti izmena i dorade (za prikazanu cenu). U online ponudi se nalaze:

Predefinisani proizvodi se prodaju samo online (bez drugih načina poručivanja), po ceni koja je istaknuta, plus cena isporuke (koja može da bude i besplatna). Moguće su i izmene i dorade predefinisanih rešenja, ali uz dodatno plaćanje.

TOP